PaulinePauline Stekkinger

Ik kan me niet herinneren dat er een fase in mijn leven is geweest waarin ik niet zong. Als klein kind zong ik voorop de fiets de liedjes die ’s middags op de radio waren geweest. Als scholier zong ik hele middagen op mijn kamer tijdens het ‘huiswerk maken’. Ik deed mee aan culturele avonden en musicals op school en belandde uiteindelijk in de zingende bediening van Kleyn Hartensteyn. Enkele jaren geleden leerde ik Jeroen kennen en inmiddels spelen we alweer een paar jaar in de samenstelling van Fling.
Ik word geïnspireerd door mensen die zingen ‘vanuit hun tenen’. Waarbij ze de emoties zodanig in zang kunnen leggen dat het me raakt. Of het nou tijdens een opera is of tijdens een rockconcert... Hoewel mijn voorkeur meer uitgaat naar het laatste, omdat ik gek ben op een rauw randje aan een stem.
Of het me lukt mijn gevoel in zang te leggen hangt van veel factoren af, onder andere van de mensen waarmee ik samen muziek maak. Binnen Fling voel ik me op mijn gemak, er heerst een open muzikale sfeer waarin iedereen de ruimte krijgt om zijn eigen plek in te nemen.